Mariabeeld bezoekt ons klooster in Halle

madonnaOp vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 2014 zal het Mariabeeld uit de Studio van Radio Maria te gast zijn bij de Zusters Sacramentinnen in Halle. Op vrijdag is daar om 16 uur een Marialof en op zaterdag om 7.30 uur een Mariamis.

Het bezoek maakt deel uit van een tocht van het beeld in de oktobermaand door heel Vlaanderen. Parochies en kloostergemeenschappen ontvangen de Pelgrimerende Madonna en bidden bij dat bezoek bijzonder om de voorspraak van Moeder Maria bij Jezus. Zo zal het beeld op woensdag 15 oktober in de Sint-Martinuskerk van Tollembeek te gast zijn, waar om 19 uur de Mis wordt gevierd en om 19.30 uur het rozenhoedje wordt gebeden. Dit rozenhoedje wordt rechtstreeks uitgezonden op Radio Maria België.

Op donderdag 16 oktober zal het beeld te gast zijn in de Sint-Martinuskerk van Bever. Ook daar om 19 uur de Mis en om 19.30 uur het rozenhoedje dat rechtstreeks op Radio Maria wordt uitgezonden.

Op vrijdagmorgen 17 oktober zal het beeld te gast zijn in de Sint-Pauluskapel te Galmaarden, waar de Mis om 9 uur wordt gevierd en zoals iedere dinsdag- en vrijdagmorgen op Radio Maria wordt uitgezonden. Daarna komt het beeld naar ons klooster in Halle.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .